Fredagar är inte min dag

Jag hatar fredagar. Jag är ALLTID så jäkla trött då (som mina danskompisar nog har märkt). Jag dansar på fredagar, inte så bra direkt. Idag var jag så trött att så fort jag kom hem la jag mig i soffan och allvarligt talat somnade. Vaknade vid 7 tiden då pappa och min brorsa Christoffer hade kommit hem och börjat laga mat. Jag sov vidare i en halvtimme sen var maten klar. Kyckling med spagetti, muuuuuums!
Men back to the subject, imorse kom jag alldeles sjukt tidigt till skolan. Yaaay! Sen.. kommer jag inte på mer! kan inte tänka när jag är trött, bara prata...

byebye

Vikt - ALDRIG nått bra ... typ

Jag har bestämt mig för att (bestämde egentligen det för ett tag sen) att när jag på morgonen väger mer än 60 kilo ska jag ta typ självmord, eller nej, men typ göra allt för att inte gå upp mer och bara satsa på att gå ner mer! Jag tycker inte att det är nått fel med att var lite mulligare men jag är tonåring och tänker mycket på mitt utseende och hur folk ser mig och tycker om mig (utseendet alltså, inte min personlighet, den får de stå ut med). Såg nu på vågen (värsta tiden att titta på den, det är kväll och jag har just ätit pizza, duuuuum idé) och det stod 60,9. Jag tappade andan, hur sjutton kunde jag väga så mkt?!? Tänk om jag väger över 60 imorn?!? HJÄLP!

Byebye

Redo för vuxenlivet

Jag har på senaste tiden börjat känna mig ganska vuxen. Jag har skapat en budget som jag följer och börjar att känna att jag kan göra saker själv. Jag åker nästan lite hur jag vill och planerar in olika saker. Det känns lite läskigt men också spännande!

Byebye

Motionsrunda

Alldeles nyss var jag och pappa på en liten motionsrunda som bstod av att vi springer 2,5 km på så kort tid som möjligt. Förra gången sprang jag den på 18 min (ajajaj), men den här gången hade jag förbättrat mig och sprang den på 16 min! Jag blev typ lite stolt över mig själv. Men det var inte min kondition som hade med den förbättrade tiden att göra med utan min paranoia. Jag börjar tro att nån springer efter mig, asså efter efter mig, och kan inte släppa tanken till slut springer jag så fort mina ben orkar och sen är jag säker på en äng. Hehe...

Byebye


Första skoldan

Idag var första dagen i skolan. Vi var bara där i i en halvtimme. Vi blev uppropade och några saker vi skulle ta med till imorn och ett papper som skulle bli påskrivet av föräldrar. Sen 09.30 (vi började 09.00) så slutade vi och jag och min kompis Pauo (Pauline) gick till Täbban . Där var vi i 4 timmar. Jag köpte en tjocktröja från carlings. Svart med rosa, gräna och rosa säkerhetsnålar på. Skitsnygg!!

Byebye

Onsdag 20/8


  • Linne från H&M
  • Gula shorts från H&M
  • Tröja (nya favorit) lånad av min bääästa kompis Alice

Byebye


Finest.se

man kan nu se mig på finest.se. Inte världens bästa bild. Den var inte ens fin. Jag tittade åt fel kamera!! Alla andra såg normal åt. Alice såg lite tom i blicken ut men annars var alla jättefiiiiiiiiina!! *avis*. Jag såg helt sjuk ut så jg vill inte lägga upp bilden. Den som verkligen vill se den får leta efter den på finest.se . Bara den som är värdig kommer hitta bilden och få se dess hemska motiv (mig, inte de andra).

Byebye

Galapremiär

Idag gick jag min kompis, hennes bror och pappa på en galapremiär. Hennes pappa hade fått biljetter. Filmen var "Get smart". På vägen in så blev vi fotograferade. Ska kolla på stockholmsfinest.se imorn och se om några bilder på oss kom med. Alla typ journalister som skulle ta våra namn stavade mitt efternamn fel även fast jag sa tydligt "det stavas med ett E"! Irriterande! Inne i biosalongen fanns det små godispåsar med lite naturgodis, en liten påse polly, 2 vykort och en center med smaken jodgubb, citron och chili! Den som kom på den smaken är en solklatr idiot. Varför förstöra en redan helt underbar choklad?!? I alla fall, när alla satt sig började en kille snacka om något slags program som hette nånting smart... Alla verkade jätteuttråkade och han själv lät uttråkad av sig själv. Sen började filmen. Den var super bra tyckte jag.



Byebye


Ny header (igen)

Jag har lyckats göra en egen header!! Gud, jag är sååååååååååå glaaaaaad!! Jag blev väldigt nöjd med den nya deisgnen fast jag vill ha lixom krimskrams ( som jag kallar det ) runtom bilderna, har försökt hitta sånna men de gömmer sig väl!

Byebye

Måndag kväll

Ikväll sprang jag med pappa. Vi sprang 2,5 km. Det tog aslång tid, 18 min! Men jag hade faktiskt inte ätit nån lunch och hade knappt druckit nått under hela dan så jag hade inte så mkt energi. Måste börja äta ordentligt igen. Under smarlovet har jag knappt ätit lunch nån gång. Bara glömde bort det. sen nyss såg jag precis på "Du är det du äter" eller vad det nu heter och det handlade om tjej som knappt åt frukost eller lunch och massor med middag. Hon hade tdigen ätstörningar och nu börjar jag undra om jag har det! Fast i vanliga fall brukar jag äta normalt. Jag äter när jag är hungrig. Det var det hon INTE gjorde. Hon åt när hontyckte att hon skulle äta. Det är en stor skillnad.

Byebye


jag är brunett

Har färgat mitt hår nu!! Det blev brunt med röda slingor (som inte yns på bilder). Det blev assnyggt enligt mig, och min kompis ( fast vem vet om hon talade sanning :) ). Tog lite egobilder nu när jag kom hem. Lite konstiga bilder men tyckte om dem :).



Vad tycker ni om min nya färg??

Byebye

Om 10 år vill jag ha...

gift mig, ha barn till och med. Älskar barn och lääääääääängtar tills jag får en egen liten krabat ävan fast jag bara är 13 år. Jag har redan tänkt på namn. Om jag skulle få en tjej skulle jag vilja att hon hette typ Saga, Kim eller Robin. Namn som både är kill- och tjejnamn älskar jag. Om det skulle bli en kille skulle jag vilja att han hette Erik eller Lucas. I alla fall... Jag vill ha fått en bra utbildning och ha ett jobb jag trivdes med (om jag inte fortfarande utbildade mig) , jag skulle ha lärt mig flytande franska. Jag skulle bo utanför New York ( i ett fint litet hus).

Så vill jag ha det!

Byebye 

Ändrad header

Min "designer" har ändrat lite i min header. Hon har bytt den vänstra bilden till en annan bild av mig! Det är typ min favorti bild!

Byebye

Konstig frisyr, konstig sminkning och konstiga miner

Sminkade mig lite, satte upp en frisyr och tog massor av egobilder. Detta är några av dem:


Skämt

MIn kompis drog världens roligaste skämt nyss att jga bara måste berätta det för allmänheten:

En patient kommer in till doktorn och säger:
-Lova att inte skratta.
- Naturligvis, jag har jobbat som läkare i 20 år och jag har aldrig skrattat åt en patient.

Patienten tar då av sig byxorna och kalsongerna och visar upp det i särklass minsta könsorganet läkaren har sett... Det är inte större än korken på en kulspetspenna..

Läkaren kämpar för att inte börja skratta, men kan inte hejda en fnissning som utvecklas till en skrattattack... I flera minuter står läkaren dubbelvikt med tårarna rinnande nerför kinderna innan han kommer till sans och säger:
- Jag ber så mycket om ursäkt, jag vet inte vad som tog åt mig. Jag lovar att det inte kommer hända igen. Så, va är problemet?

Patienten säger:
- Den är svullen.




Helt jävla sjukt rolig!!

Byebye

Våfflor

Jag har just ätit världens godaste våfflor, made by min pappa. ¨Såååååååååå gooooooddaaaaaa. Jag glömde dock att ta en bild på dem. Hade grädda och sylt på dem, muuuummmmsssss. Det är andra gången i år jag äter våfflor. Stackars mig som äter det så sällan. Min mamma går på värsta viktväktarhärmiga saken som heter sats, där hon tränar och får hjälp med att välja ut olika nyttiga rätter där absolut inga sötsaker eller fettiga saker får vara med! och jag äääääääääääälskar fettiga saker och sötsaker! Dum mamma....
Hade ingen egen bild men hittade den här på internet.

ser fett god ut eller hur:)?

Byebye


Söndag 17/8

  • jeans , cheap monday , från weekday
  • linne från gina tricot
  • tröja från H&M

Brunett eller blondin??

Vad tycker ni jag var snyggast i ?? (ska färga håret, hur ni än svarar)

 eller

byebye

Sööndag...

Jag har absolut inget att göra idag! Jag ska springa 2,5 km med pappa om det inte är allt för dåligt väder. Förutom de har jag absolt inget att göra. Alla mina (2...) kompisar är typ borta. Jag har min kära dator (bärbar) och min kära tv. wiihooo.

Byebye


Ny header

Jag fick just en ny header gjord av emjma.blogg.se . Taaaaaaack! Den är ju assnygg! Älskar texten mest!!

Byebye

Kolla in

Jag kan namnet på en sida där man kan se massor av avsnitt av olika avsnitt helt gratis (om man vet hur man gör). Jag har sett skitmånga grey's anatomy avsnitt där och ännu mer desperate houswives. Hemsidan heter mtelly.net .
Ha så kul

Byebye

Pappa!!!!!!

Värsta tragiska saken har hänt!
Jag skulle egentligen heta skeden.blogg.se men det var upptaget så jag började fundera på vad annars jag skulle kunna heta men kom inte på något! Så då bestämde jag mig för att heta skeden i alla fall fast på franska. Jag frågade min pappa vad skeden hette på franska och han var helt supersäker (okej, han var lite skeptisk) att det hette la cuiller! Han pratar flytande franska så jag trodde honom. Jag skapade bloggen. Sen nu så kollade jag upp vad det hette för att vara supersäker själv! Då såg jag att det hette la cuillére! Inte så mkt skillnad men ändå! Nu kommer alla som ser mitt blogg namn undra vad sjutton cuiller är för ord!! Dum pappa....

Byebye


Färga håret

Jag har tänkt på hur jag ska färga mitt hår hela sommaren och har kommit fram till de här alternativen:

  • Blont överhår och mörkbrunt underhår
  • mörkbrunt med jätteljusa slingor
  • mörkbrunt med rödbruna slingor

Skriv vilken du tycker är snyggast och varför! HJÄLP MIG VÄLJA!

Byebye


Lördag 16/8


  • Tröja lånad från min kompis Alice, köpt från Paris
  • Bagjeans från H&M
  • Vitt linne från Gina Tricot


Hur vanlig är du? (för tjejer)

Hur naturlig är du?

(alla tjejer måste göra det här)

Du har:
[ ] En plattång
[#] En locktång
[#] Designparfym
[#] Mascara över 100 kr
[ ] Fondation över 200 kr
[#] Ögonfransböjare
[#] Olika borttagningsmedel
[ ] Speciell hårbalsam i en sprayflaska
[ ] Läppglans över 100 kr
[ ] Hårinpackning
[#] Bodybutter
[#] Bodylotion
[#] Parfym över 300 kr

Totalt: 8


Du .
[ ] Använder locktång/plattång varje dag
[ ] Använder fondation varje dag
[#] Använder mascara varje dag
[ ] Använder kajal varje dag
[#] Avänder läppglans varje dag
[ ] Använder bodybutter varje dag
[ ] Använder bodylotion varje dag
[ ] Använder ansiktsrengöring varje dag
[ ] Använder hårinpackning varje dag
[ ] Använder hårspray varje dag
[ ] Tränar på Gym
[ ] Klipper dig varannan/varje månad

Totalt: 2


Du har.
[# (gick inte så bra)] Tonat håret
[#] Färgat håret
[ ] Hårförlängning
[ ] Piercat dig
[ ] Tatuerat dig
[#] Tagit hål i öronen

Totalt: 3


Totalt: 13
 0-10 naturliga tjejen !
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 kanariefågel i nordisk miljö

byebye

Beundrare

Jag verkligen beundrar en av mina danslägerlärare. Hon heter Bianca och lär ut streetdance (tror jag, hon lärde min grupp det i alla fall). Hon dansar så jäkla coolt. Hon är så jävla fucking talanted! man tycker att man dansar ganska bra... sen ser man henne. Hon har dansat för Justin Timberlakes koregraf! Plus att hon ritar bra....
Jag vill också kunna dansa så!
( Fick en autograf av henne, värsta stolt)

byebye

Uppvisning av det vi gjort under veckan på lägret

Gud, uppvisningen gick hur jäkla dåligt som helst... Jag skulle först presentera hela showen med 2 st andra och jag började stamma, en av dem andra glö,de bort vad hon skulle säga och den andra av de andra började skratta. Sen idansen så dansade jag helt plötsligt en annan dans tills jag insåg att jag gjorde fel....

Buhuuu!!
På måndag ska jag färga håret :) Wihuuuu


Byebye


Dansläger

Idag var första dan på danslägret. Helt utmattad nu. Mina fötter värker, min ben värker, min rygg värker. Mina muskler (vilka?) är helt bortdomnade (heter det så?). Sover typ nu. Längtar inte till imorn... vill bara sova...

byebye

Hälsa - oftast inget bra

Min mamma mår inte bra och jag vet inte vad jag ska säga eller göra för att få henne att må bättre..

Byebye


Tatueringar

Ändå sedan jag började kolla på programmet Miami Ink (eller kom LA ink först?) så har jag funderat om jag ska skaffa en tatuering, och i så fall vart den skulle sitta och vad den skulle föreställa. Jag har funderat ganska länge och kommit fram till att jag ska ha ett par väldigt stora vingar på ryggen. De ska börja från mitten av ryggen och gå upp på mina skuldror. det skulle nog bli coolt. Och så ska jag skaffa ett kinestecken på svanskotan som ska stå för mitt namn, Alice.
 Min kompis och jag både älskar tatueringar typ så vi ritade lite på varandra. Jag fick ett par vingar (för små enligt mig) på ryggen och ett kyssmärke på halsen som killen Yoji eller vad han nu heter i Miami Ink har. Jag ritade på henne en ödla på skuldran och ett sånt där kyssmärke. Jag kunde inte bara sluta tänka på hur mkt jag vill tatuera mig sen dess.

Byebye

Mumien - drakkejsarena grav och lite annat

Nu för typ 15 minuter sen såg jag klart på filmen "Mumien - drakkejsarens grav". Den var bra. De andra Mumien filmerna är bättre tycker jag. Det hände lixom saker hela tiden. Det var inget bara på vägen dit med några skämt. Bara pang, pang, på vägen dit så PANG. Typ så. Jag såg den med min pappa. Vi har typ gått på bio 10 gånger den här sommaren. Jag gillar filmer.
I alla fall, filmen var väldigt bra annars och hade ganska många roliga kommentarer och annat. Inte världens bästa film men tillräckligt bra för att jag ska kunna hyra den på macken när den kommer ut på video som jag gör med alla filmer jag tycker om. Filmen "National Treasure" har jag hyrt därifrån 4 gånger tror jag och varje gång jag hyr den ser jag den minst 2-3 gånger så den kan jag snart utan och innan.
Idag har jag också utfärdat några bankärenden. Jag ansökte om legitimation så jag slipper ta ut pengar från en bankomat varje gång jag ska köpa någonting, jag överförde pengar till pappa för att betala min skuld för att han betalade min dator (vi hade planerat det så här) och jag ansökte om ändrad gräns när jag ska ta ut pengar från baknomat och från kassan. Tråkigt, eller hur?

Byebye

Grey's Anatomy

Har ni nånsin varit så beroende av något att ni trodde att ni skulle dö utan det? Så är min relation med Grey's Anatomy! Jag kan inte uttrycka med ord hur mycket jag vill träffa nån av skådespelarna i serien. Såklart helst Patrick Dempsey eller Ellen Pompeo, men Sandra Oh, Kathrine Hiegl, T.R. Knight, Justin Chambers, James Pickens Jr., Chandra Wilson eller Kate Walsh ( som nu tyvärr har lämnat serien och är nu huvudrollsinnehavare i serien Private Practise ). Ni kommer höra mycket mer om Grey's Anatomy i framtiden (tror jag).

byebye

Nyhet

I just denna sekund har jag bestämt mig för att gå ner typ 5 kilo. Det skulle nog göra mig gott. Jag ska ut och springa imorn med pappa ( kommer antagligen springa ifrån honom ).

Byebye

Välkommen igen

Gud, jag vet inte vad jag ska skriva. Hej på er som råkat trycka någon fel tangent och hamnat på denna blogg. Feel free to read. Idag träffade jag min bästa kompis för första gången på 5 veckor typ. Vi shoppade i Täby Centrum (Täbban), och gick på bio. Såg filmen Hancock, min kompis Alice ( jag heter också Alice) grät typ hela filmen, hon gråter typ till allt. Jag är typ inte skapad för att gråta till filmer. Jag hatar det. För de tårar jag inte spiller över total romantiska filmer spiller jag när man inte ska spilla dem, när någon höjer rösten åt mig lite, när jag inte får den sista kakan (det hände EN gång), osv. I alla fall, filmen var superbra, men lite kort. Jag och Alice sammanfattade det till detta: Han är full, han är nykter, han träffar tjej, blir superhjälte, tjej dör, han dör, hon lever, han lever. Slutt.

Idag köpte jag:
ett par döcoola örhängen (stora, breda ringar i silver)
lila knästrumpor
svarta (plast) stövlar som passar perfekt med de lila knästrumporna

Byebye, saknar du mig redan?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0