Grattis till mig!

Idag fyller jag år, yay mee!!
På morgonen kom pappa och mamma och grattademig med presenter och frukost. Jag fick ett par örhängen, ett halsband, ett armband me värsta snygga berlocken (en sko XD me liiiike), ett smyckeskrin, en sminkväska (leopardtyg), lite kläder, en palestinasjal, presentkort på kicks, sen ska jag få en friis & co väska när jag har valt ut den jag vill ha, grey's anatomy säsongen som jag ville ha mest har tydligen inte kommit ut än så den får jag i julklapp, ... och av mormor o morfar fick jag två böcker och ett presentkort på shock (maj affär de la favorit) på 1000 JÄKLA KRONOR! TAAAACK för ALLT!!
mormor och morfar kom på eftermiddagen (det var då jag fick presenterna ! vi fikade, jag var inne lite på EC.  

Byebye

Och..

..så hoppade jag över dansen idag, den typ enda träningen jag får!

Byebye

ALLA

kjolar är för små för mig (utan de med gummiband som resår eller vad det nu heter)! Kjolar jag köpte typ i våras ä alldeles för små, fettet bara hänger. T.o.m en av min mammas kjolar är för små... Det är allvarligt talat deprimernade, kunde  inte hålla tårarna borta. En dålig dag! Har inget att ha på mig imorn på min mormors födelsedags"fest". En klänning som täcker magen är det enda! hade köpt ett fint linne och en kofta som jag inte kan ha nu bara för att allt mitt fett bara rinner över kjolkanten, rinner!! hänger över som fett gör!

byebye

Bara för mkt.

Det är bara för mkt! JAg klarar det inte. Allt är bara för jäääävla mkt. Allting går fel, även fast jag planerar  allt så blir inget som det ska. JAg blir för stresssad. Och jag är tonåring så det är viktigt vad alla tycker om mig! Kan inte allt bara sluta... ohglböewrkjgjkfdnfrm,d, jag vill inte. kan inte,
fan fan fan fan fan fan fan!! det blir för mkt,
ny skola, nya vänner, tider, vad man ska ha på sig, träna, äta rätt(går aldrig),bussar, lektioner, mamma på psyket, dansen, teaterna, gamla kompisarna, städa, plocka undan, tvprogram som man inte vill missa.

kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

byebye

Caramel Chew Chew

Detta var sista gången jag år min favorit glass caramel chew chew. Ska börja dricka milkshake som är gjord av LÄTTglass, mjölk och jordgubbar/hallon. Det är också suuupergott men inte lika onyttigt :) Perfekt.

Är trött, har precissprungit 3 km .. .


byebye

Skolfoto

Imårrn ska vi ta vårt skolfoto och jag har ingen aning om vad jag ska ta på mig eller hur jag ska ha mitt hår eller hur jag ska sminka mig! HJÄLP! Jag har några valmöjligheter på vad jag ska ha på mig. Antingen mina supertajta jeans som får mina enorma lår att se ut som ett hårstrå med Alice "nightmare before christmas"-tröja, med antingen ett par låga ballerina liknande skor eller stövlar, eller tajtisar med låångt, luftigt linne, kofta och stövlar. Tror antingen en slarvig knut eller hästsvans.

Vad tycker du ??

BYEBYE

RSS 2.0